Perfect Little Touch shop

Verzenden

Voor de artikelen uit de categorieën ‘Style with Perfect Little Touch’ en ‘Create your Perfect Little Touch’ (m.u.v. stickers gemonteerd op plexiglas) geldt: op werkdagen voor 13.00 uur besteld en betaald worden dezelfde dag verzonden. Daar Perfect Little Touch haar producten zelf produceert kan het voorkomen dat in drukke perioden de levertijd een dag extra bedraagt.
Post NL levert binnen Nederland in 96% van de gevallen binnen 1 dag. We kunnen echter nooit garantie geven dat je bestelling de volgende dag aankomt. Mocht je 5 werkdagen na verzending nog geen pakket ontvangen hebben, stuur dan graag een mail naar perfectlittletouch@gmail.com.

Voor België en Duitsland geldt een langere levertijd: 3-8 werkdagen. Mocht je 14 dagen na de ontvangen verzend-mail geen post ontvangen hebben, neem dan contact op via perfectlittletouch@gmail.com.

Voor de artikelen uit de categorie ‘Personalize your Perfect Little Touch’, gepersonaliseerde afscheidscadeau’s  en stickers gemonteerd op plexiglas geldt dat deze producten een levertijd hebben van maximaal 3 werkdagen (na ontvangst betaling). De levertijd van de post is hierbij niet meegerekend.

Verzendkosten in Nederland bedragen voor brievenpost € 2,95, voor pakketpost € 5,95 en voor brievenbuspakketje € 3,95
Bestellingen boven € 45,00 worden binnen Nederland gratis verzonden.
Verzendkosten voor België en Duitsland bedragen voor brievenpost € 6,25 en voor pakketpost € 13,00

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW.

Voor bestellingen buiten Nederland, België en Duitsland is de prijs op aanvraag. Stuur dan een mail naar perfectlittletouch@gmail.com

De betreffende plakinstructies vind je in het menu.

Indien je stickers besteld voorzien van applicatiefolie, ontvang je per bestelling 1 spatel.

Wanneer je je bestelling hebt geplaatst en betaald, ontvang je hiervan een bevestiging per mail. Zodra je bestelling ingepakt is en het magazijn verlaten heeft, ontvang je wederom een melding per mail, zodat je weet dat jouw Perfect Little Touch pakket onderweg is!

Mocht je producten met verschillende levertijden besteld hebben (bv een gepersonaliseerd en een standaard product), dan wordt de gehele bestelling verstuurd op de langste levertijd.


Retourneren

Niet tevreden met je bestelling? Binnen 14 dagen na levering kun je zonder opgaaf van reden de producten retourneren.
Let op: alleen ongeopende verpakkingen worden retour genomen.

Deze retourzendingen worden alleen als volgt in behandeling genomen:

– Meld de gewenste retour via perfectlittletouch@gmail.com

– De producten die je retour wilt zenden, moeten binnen 5 werkdagen nadat je een retouraanvraag bij ons hebt ingediend, naar ons verstuurd zijn.

– Zodra wij de artikel(en) in goede orde hebben ontvangen, ontvang je een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag excl. eventuele verzendkosten. Let op: alleen ongeopende verpakkingen worden retour genomen. Op elke verpakking is een sticker geplakt waaraan de kleur, vorm en materiaal te beoordelen zijn.

– Verzendkosten voor retouren zijn volledig voor eigen rekening en risico. Als een bestelling toegestuurd is in een envelop, mag deze ook retour in deze stevige envelop. Indien een retourzending gevouwen en/of beschadigd retour komt, zal deze niet verwerkt worden.

– Gepersonaliseerde, op verzoek aangepaste en costum-made producten kunnen niet geruild / geretourneerd worden.

– Wij adviseren altijd om een bewijs van retourneren te vragen bij het desbetreffende punt. Let op: bij enveloppost ontvang je geen track en trace-code, waardoor de verzending niet traceerbaar en verzekerd is. Mocht onverhoopt deze verzending niet aankomen, dan zijn de kosten voor eigen rekening.


Producten kunnen geretourneerd worden naar onderstaand adres

Perfect Little Touch

t.a.v. retouren

Burgemeester Kampsstraat 28

6137 VS  Sittard


Kleursample

We proberen ernaar te streven dat de kleuren van de foto’s op de site overeenkomen met de geleverde producten. Toch kan een foto op je computerscherm er een beetje anders uitzien dan het product zelf. Dat hangt onder meer af van je schermtype en van je beeldscherminstellingen. Wil je toch graag van te voren het echte materiaal zien, zodat je zeker weet welke kleur je gaat ontvangen? Dan is het mogelijk een kleursample te aan te vragen. Dit verzoek graag mailen naar: perfectlittletouch@gmail.com o.v.v. ‘kleursample’ en de gewenste kleur(en) hierbij vermelden. Deze kleursample (afmeting ca. 5 x 10 cm) kost €1,- per stuk / kleur. Je ontvangt hierbij tevens een kortingscode t.w.v. dit bedrag om bij je bestelling te verzilveren. Deze code kan je bij het afrekenen invullen in het veld ’kortingscode’. Daarna wordt het bedrag verrekend.

Kleurenkaart (klik op de foto voor een uitvergroting)
Het kan voorkomen dat producten niet in alle kleuren leverbaar zijn. Kijk voor de beschikbare kleuren op de betreffende productpagina.

Kleurenkaart

De kleuren hebben standaard een glanzende afwerking. De kleur zwart is ook te bestellen met een matte afwerking.

M.u.v. de fluor roze folie, zijn alle kleuren van de voor- en achterkant gekleurd.
De fluor roze heeft een witte achterzijde. Echter bij montage aan de buitenkant van een raam kleurt deze sticker, door de lichtinval, ook roze aan de binnenzijde.

De stickers zijn water- en UV-bestendig, waardoor deze ook buiten toegepast kunnen worden, zoals op fiets, auto, kliko, etc.

De muurstickers van Perfect Little Touch kunnen uiteraard ook op ramen, deuren, meubels, stoelen, dozen, fietsen, auto’s, potten, etc geplakt worden!


Afmeting

Omdat Perfect Little Touch je volledig en betrouwbaar wil informeren, geven we je altijd een goed idee van de afmetingen. Echter, onze producten zijn handgemaakt en dus uniek. De afmetingen kunnen hierdoor lichtjes afwijken.


Geef ons je mening

Wij horen graag hoe we onze service kunnen verbeteren: perfectlittletouch@gmail.com !


Op maat gemaakte artikelen

Perfect Little Touch staat open voor op maat gemaakte artikelen!

Of je nu een eigen ontwerp of idee hebt, iets veranderd wilt hebben aan een artikel uit onze webshop of een andere kleur in gedachten hebt, we proberen te allen tijde aan je wens tegemoet te komen. Het kan voorkomen dat voor grote wijzigingen een meerprijs berekend wordt. Producten die op verzoek gewijzigd zijn en costum-made producten, kunnen niet geruild / geretourneerd worden.
Voor wijzigingen aan de producten uit de categorie ‘Personalise your Perfect Little Touch’ geldt een meerprijs van €0,75 per regel.


Contactgegevens

Perfect Little Touch

Burgemeester Kampsstraat 28

6137 VS Sittard

Perfect Little Touch is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 14.30 uur op het nummer: 046 458 72 32 of per mail: perfectlittletouch@gmail.com