Verzenden

Indien je bestelling op werkdagen voor 12.00 uur besteld en betaald is, wordt deze dezelfde dag verzonden. Dit geldt NIET voor gepersonaliseerde bestellingen en afscheidscadeaus. Voor deze bestellingen geldt een levertijd van maximaal 3 werkdagen. Tijdens drukke perioden (feestdagen / einde schooljaar) en schoolvakanties is het mogelijk dat de levertijd langer bedraagt.

Post NL levert binnen Nederland in 96% van de gevallen binnen 1 dag. We kunnen echter nooit garantie geven dat je bestelling de volgende dag aankomt. Mocht je 5 werkdagen na verzending nog geen pakket ontvangen hebben, stuur dan graag een mail naar perfectlittletouch@gmail.com.

Voor België en Duitsland geldt een langere levertijd: 3-8 werkdagen. Mocht je 14 dagen na de ontvangen verzend-mail geen post ontvangen hebben, neem dan contact op via perfectlittletouch@gmail.com.

 

Let op de juiste en complete adressering! Indien deze onvolledig / onjuist is en deze bestelling onverhoopt niet geleverd wordt, zijn de kosten voor eigen rekening. Wordt de bestelling bij Perfect Little Touch als ‘onjuist adres’ retour geleverd, zullen de verzendkosten voor het opnieuw versturen naar het juiste adres in rekening gebracht worden.

Indien het verzendadres een bedrijfslocatie betreft, kan er geen reclamatie ingediend worden als de post onverhoopt zoek raakt.

Voor de artikelen uit de categorie ‘Personalize your Perfect Little Touch’, gepersonaliseerde afscheidscadeau’s  en stickers gemonteerd op plexiglas geldt dat deze producten een levertijd hebben van maximaal 3 werkdagen (na ontvangst betaling). De levertijd van de post is hierbij niet meegerekend.

Verzendkosten in Nederland bedragen voor brievenpost € 2,95, voor pakketpost € 6,25 en voor brievenbuspakketje € 4,00
Bestellingen boven € 45,00 worden binnen Nederland gratis verzonden.
Verzendkosten voor België en Duitsland bedragen voor brievenpost € 7,50 en voor pakketpost € 13,00

Voor bestellingen buiten Nederland, België en Duitsland is de prijs op aanvraag. Stuur dan een mail naar perfectlittletouch@gmail.com

De betreffende plakinstructies vind je in het menu.

Wanneer je je bestelling hebt geplaatst en betaald, ontvang je hiervan een bevestiging per mail. Zodra je bestelling ingepakt is en het magazijn verlaten heeft, ontvang je wederom een melding per mail, zodat je weet dat jouw Perfect Little Touch pakket onderweg is!

Mocht je producten met verschillende levertijden besteld hebben (bv een gepersonaliseerd en een standaard product), dan wordt de gehele bestelling verstuurd op de langste levertijd.


Retourneren

Niet tevreden met je bestelling? Binnen 14 dagen na levering kun je zonder opgaaf van reden de producten retourneren.
Let op: alleen ongeopende verpakkingen worden retour genomen.

Deze retourzendingen worden alleen als volgt in behandeling genomen:

– Meld de gewenste retour via perfectlittletouch@gmail.com

– De producten die je retour wilt zenden, moeten binnen 5 werkdagen nadat je een retouraanvraag bij ons hebt ingediend, naar ons verstuurd zijn.

– Zodra wij de artikel(en) in goede orde hebben ontvangen, ontvang je een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag excl. eventuele verzendkosten. Let op: alleen ongeopende verpakkingen worden retour genomen. Op elke verpakking is een sticker geplakt waaraan de kleur, vorm en materiaal te beoordelen zijn.

– Verzendkosten voor retouren zijn volledig voor eigen rekening en risico. Als een bestelling toegestuurd is in een envelop, mag deze ook retour in deze stevige envelop. Indien een retourzending gevouwen en/of beschadigd retour komt, zal deze niet verwerkt worden.

– Gepersonaliseerde, op verzoek aangepaste en costum-made producten kunnen niet geruild / geretourneerd worden.

– Wij adviseren altijd om een bewijs van retourneren te vragen bij het desbetreffende punt. Let op: bij enveloppost ontvang je geen track en trace-code, waardoor de verzending niet traceerbaar en verzekerd is. Mocht onverhoopt deze verzending niet aankomen, dan zijn de kosten voor eigen rekening.


Producten kunnen geretourneerd worden naar onderstaand adres

Perfect Little Touch

t.a.v. retouren

Burgemeester Kampsstraat 28

6137 VS  Sittard


Kleursample

We proberen ernaar te streven dat de kleuren van de foto’s op de site overeenkomen met de geleverde producten. Toch kan een foto op je computerscherm er een beetje anders uitzien dan het product zelf. Dat hangt onder meer af van je schermtype en van je beeldscherminstellingen. Wil je toch graag van te voren het echte materiaal zien, zodat je zeker weet welke kleur je gaat ontvangen? Dan is het mogelijk een kleursample te aan te vragen. Dit verzoek graag mailen naar: perfectlittletouch@gmail.com o.v.v. ‘kleursample’ en de gewenste kleur(en) hierbij vermelden. Deze kleursample (afmeting ca. 5 x 10 cm) kost €1,- per stuk / kleur. Je ontvangt hierbij tevens een kortingscode t.w.v. dit bedrag om bij je bestelling te verzilveren. Deze code kan je bij het afrekenen invullen in het veld ’kortingscode’. Daarna wordt het bedrag verrekend.

Kleurenkaart (klik op de foto voor een uitvergroting)
Het kan voorkomen dat producten niet in alle kleuren leverbaar zijn. Kijk voor de beschikbare kleuren op de betreffende productpagina.

Kleurenkaart

De kleuren hebben standaard een glanzende afwerking. De kleuren zwart en wit zijn ook te bestellen met een matte afwerking.

M.u.v. de fluor roze folie, zijn alle kleuren van de voor- en achterkant gekleurd.
De fluor roze heeft een witte achterzijde. Echter bij montage aan de buitenkant van een raam kleurt deze sticker, door de lichtinval, ook roze aan de binnenzijde.

De stickers zijn water- en UV-bestendig, waardoor deze ook buiten toegepast kunnen worden, zoals op fiets, auto, kliko, etc.

De muurstickers van Perfect Little Touch kunnen uiteraard ook op ramen, deuren, meubels, stoelen, dozen, fietsen, auto’s, potten, etc geplakt worden!


Afmeting

Omdat Perfect Little Touch je volledig en betrouwbaar wil informeren, geven we je altijd een goed idee van de afmetingen. Echter, onze producten zijn handgemaakt en dus uniek. De afmetingen kunnen hierdoor licht afwijken.


Geef ons je mening

Wij horen graag hoe we onze service kunnen verbeteren: perfectlittletouch@gmail.com !


Op maat gemaakte artikelen

Perfect Little Touch staat open voor op maat gemaakte artikelen!

Of je nu een eigen ontwerp of idee hebt, iets veranderd wilt hebben aan een artikel uit onze webshop of een andere kleur in gedachten hebt, we proberen te allen tijde aan je wens tegemoet te komen. Het kan voorkomen dat voor grote wijzigingen een meerprijs berekend wordt. Producten die op verzoek gewijzigd zijn en costum-made producten, kunnen niet geruild / geretourneerd worden.
Voor wijzigingen aan de producten uit de categorie ‘Personalise your Perfect Little Touch’ geldt een meerprijs van €0,75 per regel.


Contactgegevens

Perfect Little Touch

Burgemeester Kampsstraat 28

6137 VS Sittard

Perfect Little Touch is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur op het nummer: 06 13 22 70 44 of per mail: perfectlittletouch@gmail.com. Aangezien we onze stickers en producten zelf produceren, kan het zijn dat we op deze momenten telefonisch moeilijk bereikbaar zijn. Stuur dan een mail met jouw vraag of opmerking naar perfectlittletouch@gmail.com, dan beantwoorden we je vraag zo spoedig mogelijk!


Privacy Verklaring

De website van Perfect Little Touch
Deze Privacy Verklaring is afgestemd op het gebruik en mogelijkheden van deze site.

Contactgegevens
Adres: Burgemeester Kampsstraat 28, 6137 VS Sittard
Inschrijvingsnummer bij de Kamer van koophandel: 70425272
BTW nummer: NL001833396B82
mail: perfectlittletouch@gmail.com
tel: 06 13 22 70 44

Websites van Derden
Deze Privacy Verklaring is alleen van toepassing op de diensten van Perfect Little Touch.
Perfect Little Touch is niet verantwoordelijk voor het Privacy Verklaring van andere sites of links. Perfect Little Touch accepteert geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor eventuele websites van derden. Door gebruik te maken van deze site en/of het plaatsen van een bestelling, geeft u aan onderstaande Privacy Verklaring te accepteren.

Verwerking verzamelde gegevens en doeleinden
Door het maken van een account en/of het plaatsen van een bestelling, worden de NAW en bestelgegevens opgeslagen. Daarnaast geef je ons, door het plaatsen van een bestelling, toestemming je via het doorgegeven mailadres je op de hoogte te houden over je bestelling. Deze mailadressen worden niet gebruikt voor andere doelen dan het informeren over je bestelling en eventuele vragen over deze bestelling.

Perfect Little Touch verwerkt persoonsgegevens voor onderstaande doeleinden:
– om onze diensten te verlenen en factureren
– om jouw bestellingen af te handelen en te informeren over het verloop hiervan.
– om met je te communiceren over de bestelling

Neem je via mail contact op, dan wordt je mailadres alleen gebruikt voor de reactie op jouw mail.

Indien je jouw telefoonnummer communiceert bij het plaatsen van een bestelling, zal dit alleen gebruikt worden om eventueel telefonisch contact op te nemen indien dit nodig is om je over jouw bestelling te informeren.

Neem je telefonisch contact op, dan wordt je telefoonnummer alleen gebruikt voor het eventueel doorgeven van informatie.

Op verzoek verlenen wij toegang aan bezoekers van onze site om de bewaarde informatie van hen in te zien. Wenst je toegang tot jouw persoonlijke gegevens, dan graag contact opnemen via perfectlittletouch@gmail.com.

Op verzoek kan je jouw persoonlijke gegevens corrigeren. Wens je jouw persoonlijke gegevens te wijzigen? Neem dan contact op via perfectlittletouch@gmail.com.

Als je contact opneemt over een retourzending of reclamatie, verzamelen wij deze gegevens om zo goed mogelijk op jouw klacht, verzoek of vraag te kunnen reageren.

Perfect Little Touch bewaart de persoonsgegevens, in overeenstemming met de wet, niet langer dan noodzakelijk in een vorm die het mogelijk maakt de betrokkene te identificeren.
Vind je dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid? Neem dan met ons contact op via perfectlittletouch@gmail.com.

Social Media
Perfect Little Touch is op verschillende sociale media aanwezig, zoals Facebook, Instagram en Pinterest. Via deze kanalen inspireren en informeren wij jou over de laatste acties en producten. Als je Perfect Little Touch volgt via sociale media of communiceert met ons via deze sociale media kanalen, kunnen deze gegevens eventueel verwerkt worden om je juist te informeren.

Vragen
Mocht je na het lezen nog vragen hebben over deze Privacy Verklaring dan kunt u contact opnemen via bovenstaande contactgegevens.

Eventueel toekomstige veranderingen van deze site, kunnen tevens leiden tot wijzigingen in deze Privacy Verklaring. Check daarom, als bezoeker, regelmatig dit document.