Muurstickertrends 2016

Hippe muurstickers die blijven plakken!

Benieuwd naar de muurstickertrends van 2016? Leuk aankleden van je huis is vaak een tijd- en geldrovende klus. Muurstickers zijn daarom ideaal! De hoge kwaliteit van het materiaal zorgt dat de stickers op bijna alle ondergronden aan te brengen zijn en de stickers zijn gemakkelijk van het vel af te halen en direct op de muur plakken. Binnen enkele minuten pas je de stijl van je kamer aan. Ben je klaar voor een nieuw patroon stickers, dan zijn de oude makkelijk te verwijderen, zonder dat er plakresten achter blijven of dat je de muur beschadigt. (Tip: doe het wel altijd met beleid, je weet maar nooit.)

We hebben de muurstickertrends van 2016 voor je op een rijtje gezet:

5. Driehoeken

Deze old-time favorite staat al een tijdje in de top 5 en lijkt niet weg te slaan. Door de kleuren af te wisselen en ze kris-kras op je muur te plakken, ontstaat er een stoer karakter op de kinderkamer. De driehoeken hebben strakke lijnen en door ze uitgemeten op de muur van je studeerkamer te plakken ontstaat er een rust op de muur, waarmee je je concentratie verhoogd tijdens het werken.

4. Kruisjes

Borduren kan dan weer hip zijn, maar wat dacht je van borduren op de muur. Deze kruisjes plak je op de muur tot een heus kunstwerk. Inspiratie nodig? Ga op zoeken in hippe handwerkboekjes of in de kledingkast van je kinderen en zet zelf een patroon uit op de muur. Deze kruisjes geven je alle ruimte voor creatieve uitbarstingen op de muur.

3. Hartjes

Meisjeskamers kunnen niet zonder dit patroon punt! Heerlijk romantisch in rose, maar wat dacht je van zwart voor de stoere meiden of goud voor als het stijlvol moet zijn. Hartjes blijven een hit en zullen daarom nog lang niet uit deze lijst van muurstickertrends verdwijnen, maar vervelen doen ze nooit!

2. Cactus

Deze nieuwkomer is dé populaire plakker van 2016! De cactus is überhip deze zomer. Plak hem waar je wilt in je kamer, want hij geeft elke hoek van je kamer karakter. Maak het af door er een paar echte cactussen bij te zetten. Elke sidetable, dressoir knapt er van op. De kinderkamer in speels en in stijl? Plak een patroon op de muur. De kids zullen er helemaal weg van zijn.

De absolute nummer 1: Gouden dots

De gouden dots lijken haast onverslaanbaar. Deze Gouden stippen blijven plakken op zowat elke kleur muur. Goud kan met zoveel soorten behang, muurverf of stucwerk samen. De cirkels staan perfect bij elke soort kast, stoel, bank of lamp. Altijd succes en met recht een klassieker onder de muurdeco’s.

Muurstickertrends voor deze zomer die blijven

Benieuwd hoe de muurstickers uitzien?

Driehoeken: Muursticker Triangle

Kruisjes: Muursticker Stitch

Hartjes: Muursticker Hart

Cactus: Muursticker Cactus

Gouden Dots: Muursticker Dots

Het hele assortiment bekijken van muurstickers: Hippe muurstickers