Perfect Little Touch bij VT Wonen: Zelf aan de Slag

Perfect Little Touch bij VT Wonen: Zelf aan de Slag

Zit jij ook elke zondagavond vol smacht te wachten op een nieuwe aflevering van VT Wonen?!
De aflezing van VT Wonen Zelf aan de slag van zondag 27 november was bij Perfect Little Touch heel speciaal! De hippe gouden sticker Schaakbord werd door stylist Anke Helmich gebruikt in een huis in Den Haag.

Het gezin uit deze aflevering van VT Wonen Zelf aan de Slag schaakt graag. Met een gezin van 3 kinderen, is een speelhoek een must. Styliste Anke Helmich maakt heel handig gebruik van een kast met uitneembare elementen, waardoor de kinderen alle drie voldoende speelruimte hebben en ’s avonds alles toch weer netjes opgeruimd achter de deur opgeruimd kan worden. Op de uitrijdbare tafel plakt styliste Anke Helmich de gouden sticker Schaakbord. Wat zullen de kinderen veel schaakplezier met hun vader gaan beleven. Het antieke schaakbord van opa, kan op deze manier bewaard worden tot de kinderen ouder zijn.

VT Wonen plakt de sticker op een zelf gemaakte tafel. De sticker past qua maat ook perfect op de LACK-tafeltjes van IKEA. Dus ook bij jouw thuis kun je in een handomdraai een hip schaakbord tafel voor de kids (of jezelf) maken net zoals in VT Wonen Zelf aan de Slag!
Wil je de aflevering van VT Wonen Zelf aan de Slag terug zien. Klik dan op de link onder deze blog.

Klik hier voor de terugblik op VT Wonen Zelf aan de Slag door styliste Anke Helmich: terugblik VT Wonen Zelf aan de Slag, aflevering 7
Klik hier voor VT Wonen Zelf aan de Slag, aflevering 7
Klik hier voor de gebruikte sticker Schaakbord: Hippe sticker Schaakbord